Nesreća kod Sarajeva

Bez vozačke žurio na posao varioca i smrtno stradao

13.03.2016.
u 09:00

U teškoj prometnoj nesreći u mjestu Garež na području općine Vogošća jučer ujutro, oko 7 sati, smrtno je stradao Mirza Nahić (21) iz Solakovica kod Semizovca, piše Večernji list BiH. Do tragedije je došlo kad su se izravno sudarili seat toledt, kojim je upravljao nesretni mladić, i seat altea, koji je vozio njegov sumještanin Nihad Kurtalić.

- Smrt jednog od vozača je u 8.07 sati konstatirao dežurni liječnik CUM-a.

Drugi je zadobio teške ozljede, kao i njegov 4-godišnji sin, a teške supruga Lejla, potvrdili su iz MUP-a Sarajevo. Mještani navode da poginuli Mirza nije imao položen vozački ispit te da je, unatoč tome, sjedao za upravljač.

- Nije bio loš, ali je volio brzu vožnju. Upravo zbog toga je zaradio više kazni te imao zabranu polaganja vozačkog. Auto nije njegov nego bratov. Inače, Mirza je radio kao varilac u privatnoj tvrtki i tragedija se dogodila na putu prema poslu, svega nekoliko kilometara od kuće, kažu mještani.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije