TO BI BILO PRIZNANJE

Ćiro: Želim voditi reprezentaciju Republike Srpske!

Ćiro blažević, gliser (1)
Nel Pavletić/Pixsell
27.06.2013.
u 12:06

- To bi bilo veliko priznanje za mene. Nikada ne bih odbio takav poziv, a i zašto bih? Ovo je podneblje prepuno talenata i sigurno bismo imali reprezentaciju za respekt – rekao je Ćiro.

Ćiro Blažević nakon ispadanja iz lige sa Zagrebom pao je u drugi plan, no iskusni lisac zna kako privući pozornost. Tvrdi da želi preuzeti reprezentaciju Republike Srpske.

Naime, Nogometni savez Srbije nedavno je od saveza Bosne i Hercegovine zatražio odigravanje utakmice između Srbije i Republike Srpske. Dobili su pozitivan odgovor, no blagoslov još moraju dati u Uefi i Fifi.

Postavilo se pitanje tko će voditi RS, a među prvima se javio Ćiro koji je nedavno tvrdio da ide u Kinu.

– To bi bilo veliko priznanje za mene. Nikada ne bih odbio takav poziv, a i zašto bih? Ovo je podneblje prepuno talenata i sigurno bismo imali reprezentaciju za respekt – rekao je Ćiro za Kurir.

– U Banjoj Luci imam mnogo prijatelja i siguran sam da bi nam se ambicije lako poklopile. Možda bi mi to bio najveći izazov u karijeri. Svašta sam prošao, ali krenuti od nule i imati viziju da stvorim nešto, to bi mi dalo dodatni motiv – smatra Ćiro.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije