Sjetio se 1999.

Ćiro: Srpski igrači su u Beogradu grlili hrvatske

Ćiro Blažević (1)
Igor Kralj/Pixsell
13.03.2013.
u 14:53

Ćiro Blažević uoči utakmice sa Srbijom na Maksimiru prisjetio se susreta sa susjedima prije 14 godina. Tada je Ćiro vodio reprezentanciju protiv tadašnje Jugoslavije u Beogradu.

- Mi smo stvorili jednu tenziju koja bi mogla pretpostaviti neku incidentnu situaciju, ali ja u to ne vjerujem. Pa ću evocirati nešto što me jako markiralo kad sam bio izbornik. Imali smo utakmicu u Beogradu i nestalo je struje. Svi smo pomislili na najgore. Nikad neću zaboraviti kako je svaki srpski igrač zagrlio mog igrača i čuvao ga. Eto, to su sportaši, oni grade razrušene mostove i ne poznaju konflikt - rekao je Ćiro za Soundset.

Očekuje kako će se igrači i na ogledu 22. ožujka u Zagrebu ponašati ''unutar fair-playa''.

- To je ipak jedna viteška borba - ustvrdio je Ćiro. A na pitanje je li Igor Štimac bolji izbornik, ili Davor Šuker šef HNS-a, Ćiro diplomatski odgovara.

- Oni su obojica jako dobri. Šuker ima jednu karizmu, nažalost, poznatiji je u svijetu od Hrvatske i može otvoriti svaka vrata svojim imenom, nadam se da će riješiti problem s Platinijem, obzirom da on i UEFA s povećalom gledaju na to što se dešava u nogometu ovog podneblja - komentirao je Ćiro.

Ćiro je nedavno rekao da ćemo Srbe dobiti 4:0, no sad je povukao ručnu.

- Hrvatska je, bez dileme favorit, ali ne bih se usudio dat neku prognozu. Iako sam bio sklon da u u euforiji kažem da ćemo pobjediti konformno, odmah sam se ujeo za jezik jer znam da je to bilo suviše smjelo - rekao je Ćiro u izjavi za Tanjug i dodao da  za Hrvatsku ovo nije
odlučujuća utakmica ali da za Srbiju, radi dosadašnjih rezultata i osvojenih bodova, svakako jest.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije