NA VISOKOJ FUNKCIJI

Beckham postaje engleski "Beckenbauer": Želimo ga u FA-u!

David Beckham
Reuters
17.05.2013.
u 13:16

- Mislim da nitko ne bi bio bolji ambasador FA-a i engleskog nogometa - rekao je David Bernstein, predsjednik Engleskog nogometnog saveza

David Beckham, sudeći po svemu, neće dugo odmarati. Engleskom nogometašu koji je u 38. godini odlučio prekinuti profesionalnu karijeru, već su stigle neke nove poslovne ponude, među ostalim i ona iz Engleskog nogometnog saveza. Tamo su svjesni karizme koju ima Becks, zadužio ih je sa 115 nastupa za reprezentaciju, jedan je od najvećih ikona nogometa u svijetu i stoga ga žele u FA-u na visokoj funkciji. Englezi u njemu vide svog budućeg "Franza Beckenbauera". Zbog njegovih mnogih talenata i simpatija koje uživa u javnosti, voljeli bi ga zaposliti na jednom od čelnih mjesta Saveza.

- On je postao ikona ove igre. Ako poželi ostati u nogometu, ima sve preduvjete da postane vodeća figura koja ovoj zemlji treba. Mislim da nitko ne bi bio bolji ambasador FA-a i engleskog nogometa - rekao je David Bernstein, predsjednik FA-a.

Beckham je osvojio 21 titulu u svojoj bogatoj karijeri, ima poznanstva, imidž, sve..., ali dok je igrao govorio je kako bi rađe bio trener mlađim uzrastima nego radio u menadžmentu.

- Mnogi će ga htjeti, ne samo mi, i možda će ga upravo to otjerati od sudjelovanja u nogometu. No, nadam se da ćemo ga uspjeti zadržati jer možemo imati puno koristi od njegovog iskustva, karizme i nevjerojatne igračke prošlosti - dodao je engleski izbornk Roy Hodgson.

>> David Beckham - modna ikona, seks simbol i miljenik svijeta

>> Predsjednik Fife: Beckham je bio inspiracija milijunima ljudi

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?