"Tata" razmišlja

Bandić ponudio 100.000 eura, a Ćiro još nije odlučio ostaje li

'06.11.2012., Zagreb - U prostorijama nogometnog centra Zagrebello novi trener nogometnog kluba Zagreb Miroslav Ciro Blazevic i predsjednik kluba Drazen Medic odrzali su konferenciju za medije. Photo:
'Slavko Midzor/PIXSELL'
21.12.2012.
u 11:42

Ćirina želja Kako ću brzo umrijeti, poručujem Bandiću da me pokopa u arkadama

Unatoč optužbi koju je Miroslav Ćiro Blažević iznio na račun gradonačelnika Milana Bandića, kako je upravo on glavni krivac što napušta trenersku klupu NK Zagreba, u kafiću Gradske skupštine popili su jučer prijateljsku kavu.

O čemu su dugogodišnji prijatelji točno razgovarali ne zna se, no smijeh koji je dopirao od stola za kojim su se družili i grlili ostavljao je dojam da prijateljstvo nije raskinuto.

Bio mu na rođendanu

Gradonačelnik Milan Bandić nakon nedavnog javnog napada Zdravka Mamića komentirao je kako mu je jasno da će mu leđa, kako se izbori bliže, okretati brojni prijatelji, ali da on to razumije i da u tome nema ljutnje. Vodeći se tim motom, Bandić je očito prešao i preko izjave hadezeovca Ćire Blaževića, koji je svoje prijateljstvo potvrdio i prije mjesec dana kada je došao na proslavu gradonačelnikova 57. rođendana.

Miroslava Blaževića jučer smo pitali ostaje li, nakon kave s Bandićem, trener Zagreba?

- Ne! Bandić mi je prijatelj, gradonačelnik je i poštujem ga, ali na klupu Zagreba se ne vraćam. To što smo se grlili i ljubili znak je prijateljstva, a budući da osjećam kako ću brzo umrijeti, neka me Bandić stavi u arkade na Mirogoju! – poručuje Ćiro Blažević, koji je poslijepodne proveo u Rijeci.

Osoba bliska obojici pregovarača dojavila je kako je Bandić na kavi pomirenja Ćiri dao intrigantnu ponudu – sto tisuća eura! Ćiro za sada na to još nije dao potvrdan odgovor...

Je li vas zvao netko iz NK Zagreba?

– Nije, to mi sada nije važno – zaključio je Ćiro i dodao da će božićne i novogodišnje blagdane provesti u Daruvarskim toplicama.

– Tamo se zaista najbolje osjećam...

Iz boje Ćirina glasa, nakon kave s Bandićem, dade se zaključiti da priča s NK Zagrebom ipak nije završena. A znakovito je da u Veslačkoj ulici nitko nije ni trepnuo na Ćirinu najavu odlaska, a Mediću nije ni na kraj pameti da krene u potragu za novim trenerom. Čeka se da se \"tata\" odmori, napuni baterije i poslije Nove godine ponovo stane na čelo kolone u Zagrebellu. S ipak opipljivom svotom na računu...

Svjetski raritet

U suprotnom, Zagreb bi bio valjda prvi klub na svijetu koji je u razdoblju od pet dana ostao bez kapetana (Pavlović), sportskog direktora (Čalo) i trenera (Blažević).

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije