ŽELE GA ANŽI i ZENIT

Anži se uključio u borbu za Vedrana Ćorluku

corluka
fclm.ru
20.07.2013.
u 11:54

- Ćorluka je već godinama na visokom nivou, bez obzira za koji klub igrao. Osim toga, njegov je plus to što može igrati na više pozicija u obrani. Nije čudo što ga traže brojni europski klubovi - rekao je Nikky Vuksan.

Vedran Ćorluka zanimljiva je roba na ruskom nogometnom tržištu. Za braniča Lokomotiva interes je pokazao Zenit, a sad ga želi dovesti i bogati Anži Mahačkala.

Kako piše ruska Izvestia, hrvatski reprezentativac nema nikakvih problema u Lokomotivu, no loši rezultati zbog kojih je klub ostao bez Europe i odlazak Slavena Bilića s mjesta trenera mogli bi natjerati Ćorluku na promjenu adrese. Menadžment Anžija uskoro će krenuti u napad.

- Ćorluka je već godinama na visokom nivou, bez obzira za koji klub igrao. Osim toga, njegov je plus to što može igrati na više pozicija u obrani. Nije ni čudo što ga traže brojni europski klubovi. No, još uvijek je teško prognozirati što će se dogoditi - rekao je Nikky Vuksan, Ćorlukin menadžer.

>> Sve o transferima pratite u našem specijalu Nogometni transferi!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije