Humanitarna aukcija sportskih dresova za Zakladu SUM!

04.05.2024.
u 20:22

Humanitarna aukcija sportskih dresova za Zakladu SUM!

- Za treći dan aukcije nudimo vam potpisane dresove igrača HŠK Zrinjski Mostar. 

- Sva prikupljena sredstva bit će namijenjena financiranju i sufinanciranju troškova studiranja za socijalno ugrožene studente, studente bez odgovarajuće roditeljske skrbi i studente s invaliditetom.

-Početna cijena svakoga dresa je 100 KM / 50 EUR.

-Licitacija završava u 23h. Licitacija se automatski produžuje za pet minuta nakon svake nove više ponude ako je ponuda postavljena u posljednjih pet minuta.

-Tomislav Kiš započeo je svoju profesionalnu karijeru u Hajduku Split, a kasnije je igrao za brojne klubove uključujući belgijske KV Kortrijk i Cercle Brugge, bjeloruski ShakhterSoligorsk, FK Žalgiris u Litvi te Seongnam FC u Južnoj Koreji. Trenutno je angažiran u Zrinjskom Mostaru.

- Damir Zlomislić, nogometaš iz Bosne i Hercegovine, tijekom karijere je igrao za HNK Rijeka i NK Istra 1961 u Hrvatskoj, FC Brașov u Rumunjskoj, Gaziantep Büyükşehir Belediyesporu Turskoj te Shakhter Soligorsk u Bjelorusiji. Trenutno je član Zrinjskog Mostara.

-Aldin Hrvanović trenutno je član Zrinjskog Mostara. Igrao je za Željezničar u Bosni i Hercegovini, te za niz drugih klubova kao što su Sloboda, Čapljina, Igman, Pajde, Dornach, Bratstvo, Radnički i Stupčanica.

Napomena: U komentarima uz ponudu napišite i ime igrača čiji dres želite (primjer: „Hrvanović 50 eura“).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?