REAKCIJA S KLUPE

Ancelotti objasnio zašto je uveo Modrića, za taj potez postojao je samo jedan razlog

Luka Modrić i Carlo Ancelotti
Isabel Infantes/REUTERS
01.05.2024.
u 09:18

- Rezultat je dobar. Naravno, mogli smo bolje, ali što je tu je. Kad se pogleda, naš najbolji period bio je na početku drugog dijela, a tad smo dobili oba gola - rekao je trener Reala

Minhenski Bayern i madridski Real odigrali su 2:2 u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka na Allianz Arenu. Dva je pogotka za kraljevski klub postigao Vinicius Junior, a za Bayern su pogotke od 53. do 57. minute daval Leroy Sane i Harry Kane. Bayern je preokrenuo rezultat, no zadnji udarac ipak su zadali gosti koji će tako na uzvrat sljedeće srijede s itekako aktivnim rezultatom.

Luka Modrić u igru je kod Reala ušao u 75. minuti umjesto Tonija Kroosa. Po mnogima najbolji pojedinac u igri Reala iskazao se protiv svog bivšeg kluba pa je novinare nakon utakmice zanimalo zašto je Carlo Ancelotti vadio Kroosa iz igre, kad je igrao tako dobru utakmicu.

- Kontrolirali smo loptu kada smo mogli, jer istina je da su nas dosta pritiskali. Pohvale za onaj potez Kroosa kada je asistirao Viniciusu za 0:1. Fantastično. E sad, zašto sam vadio Kroosa? Samo zbog energije. Kroos je igrao dobro, ali morali smo nešto promijeniti. Imam alate na klupi koji mi omogućuju da momčad ima energiju, dobili smo ono što smo tražili.

Je li zadovoljan rezultatom?

- Rezultat je dobar. Naravno, mogli smo bolje, ali što je tu je. Kad se pogleda, naš najbolji period bio je na početku drugog dijela, a tad smo dobili oba gola. Bayern je jako opasan. Oni su danas pokazali najbolju verziju njih, a mi to nismo. Mi imamo prostora za napredak u uzvatu - rekao je Ancelotti.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?