SUD BIH

Zvonko Perić i ostali se izjasnili da nisu krivi za trgovinu narkoticima

peric
VL FOTO
16.09.2010.
u 12:04

Sud Bosne i Hercegovine potvrdio je 24. kolovoza 2010. godine optužnicu protiv Zvonka Perića, Vedrana Falaka, Željka Repca, Miru Šutala, Dragana Orbovića i Stanka Savića

Svi optuženi u predmetu "Zvonko Perić i drugi" izjasnili su se danas na ročištu za izjašnjenje o krivnji pred Odjelom II za organizirani kriminal, gospodarski kriminal i korupciju Suda BiH da nisu krivi.

Sud Bosne i Hercegovine potvrdio je 24. kolovoza 2010. godine optužnicu koja Zvonka Perića, Vedrana Falaka, Željka Repca, Miru Šutala, Dragana Orbovića i Stanka Savića tereti za krivično djelo organizirani kriminal u vezi s krivičnim djelom neovlašten promet opojnim drogama.

U optužnici se navodi da je optuženi Perić organizirao grupu radi neovlaštene međunarodne prodaje, prijenosa, držanja i prijevoza supstanci ili preparata koji su propisom proglašeni opojnim drogama.

Ostali optuženi - Falak, Rebac, Šutalo, Orbović i Savić - postali su članovi organizirane grupe te na taj način sudjelovali u nabavci, krijumčarenju, prijevozu i prodaji opojne droge.

Optuženi su u nekoliko navrata izvršili krijumčarenje opojne droge marihuana-skunk, u ukupnoj količini oko 108 kg, priopćeno je iz Suda BiH.

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zanzibar.
08:04 17.09.2010.

¨loša kvalifikacija djela...ljudi samo konzumiraju veću količinu opijata, ne bi oni išli na prodaju...pobogu pa šta vam je ..tko je vidio 100Kg domaćice pokušati utopiti...

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?