kolo sreće se okreće

Žrtve superoluje Sandy osvojili jackpot od 448 milijuna dolara

lutrija
Reuters/PIXSELL
14.08.2013.
u 15:19

Nazvavši se Oceanovih 16, skupina radnika iz okruga Ocean otkrili su kako gotovo svi namjeravaju nastaviti raditi

Kolo sreće zaista se okrenulo za dobitnike 448 milijuna dolara vrijednog Powerball jackpota koji je u utorak osvojen u New Jerseyu, prenosi HuffingtonPost.

Šest osoba kojima je superoluja Sandy prošle godine uništila domove, kao i kći zakonodavca koji je napisao zakon kojim je stvorena lutrija New Jerseya, među 16 su radnika u garaži i dobitnika golemog jackpota koji će im preokrenuti živote.

Nazvavši se Oceanovih 16, kao referencu na film "Oceanovih 11", skupina radnika iz okruga Ocean otkrili su kako gotovo svi namjeravaju nastaviti raditi, barem za sada.

- Ostala sam bez riječi kada sam saznala da smo dobili - kaže Darlene Riccio. Kuća u kojoj je živjela sa kćerkom prošle je godine u listopadu uništila oluja Sandy i otad žive s rođacima.

- Bila je iznimno teška godina. Prvo što ću učiniti je kupiti kuću za mene i kćer te dovesti svog psa kući - rekla je Riccio.

William Seeley, kojem je pad stabla uništio dom, bio je jedan od rijetkih dobitnika koji kaže da će sada otići u mirovinu.

Nakon poreza, svaki od 16 pobjednika dobit će 3,8 milijuna dolara. Dobitne brojeve izabalo je nasumično računalo terminala lutrije.

Igrači su izabrali opciju isplate u gotovini, čime će nakon plaćanja poreza dobiti otprilike polovicu iznosa jackpota.

>>Propustio podignuti dobitak veći od 3 milijuna kuna!

>>Zbog jutarnje mučnine propustila osvojiti 32 milijuna eura!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?