Koševo

Zrinjski loše otvorio sezonu, Musemićeve psovke za osudu

Sarajevo utakmica
30.07.2013.
u 11:25

U prvom dijelu više od igre imao Zrinjski, domaći iskoristili svoju priliku

Ružna je to bila gesta u trenutku kada je trener Sarajeva Husref Musemić onako “pedagoški” izustio nekoliko rečenica.

Psovke

Psovke koje je izgovorio Zoranu Staniću papir ne trpi. Za Hercegovina.info igrač Zrinjskog je izjavio: - Igrač Sarajeva je ležao na terenu i oni su imali loptu, ali je nisu htjeli izbaciti. Mi smo stali, a njihov igrač je krenuo na naš gol, ali mu je lopta pobjegla. Mi smo tada nastavili igrati da bi mi u tom trenutku taj gospodin počeo psovati na što sam reagirao, te je onda nastala prepirka u kojoj sam i ja zaradio isključenje - kazao je Stanić. Musemić je za medije kazao kako je morao reagirati na Stanićevo “mahanje rukama” i da je tražio fair play. Stegovno povjerenstvo NS BiH moralo bi pokazati autoritet u ovom slučaju. Ako to ne bude slučaj, što možemo očekivati od mladih, ako se stariji koji bi trebali biti uzori ponašaju neprimjereno.

Naplatili im promašaje


Zrinjski je još jednom odigrao loše u napadu. Nisu Mostarci uspjeli pogoditi nijednu svoju prigodu u prvom dijelu utakmice. Nakon indirekta izostao je pravi udarac po golu, a na jedan dobar ubačaj nešto kasnije nije na pravi način reagirao Crnov. Kasnije je pred golom Sarajeva neprecizan bio i Bekić, koji je možda zapucao i najbolju prigodu za svoju momčad. To je bilo sve od Zrinjskog, a u drugom se dijelu ta momčad našla na stalnoj kušnji, jer Sarajevo je u nastavku bilo puno konkretnije. Osim pogotka koji je zabio Džakmić domaći su imali još nekoliko izrazitih prigoda, poput one koju je s pet metara propustio zabiti Suljić ili kada je iz izgledne situacije traljavo šutirao Huseinbašić. Sarajevo je tako naplatilo promašaje Zrinjskog. Uz jedan pogodak došli su do tri nova boda. Sarajevo je s ovom pobjedom donekle ublažilo trenutačnu krizu koja vlada u i oko kluba, dok Zrinjski nije iskoristio upravo tu krizu kako bi na Koševu došao barem do boda. U idućem kolu Mostarci ugošćuju Rudar iz Prijedora, dok Sarajevo putuje na gostovanje Slaviji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije