FRAMA

Žive jaslice u Mostaru

žive jaslice (1)
Martina Popovčić/PIXSELl
23.12.2012.
u 14:59

Franjevačka mladež (FRAMA) organizirat će žive jaslice na Trgu hrvatskih velikana (Rondo) u Mostaru 24. prosinca s početkom u 19.15 sati

Franjevačka mladež (FRAMA) organizirat će žive jaslice na Trgu hrvatskih velikana (Rondo) u Mostaru 24. prosinca s početkom u 19.15 sati, kad će biti izvedena polusatna predstava.  Svi posjetitelji moći će vidjeti ili barem na trenutak osjetiti duh i život tih drevnih vremena. 


 \"Željeli bismo na najbolji mogući način iskoristiti priliku te prikazati i dočarati pravi duh Božića u njegovu pravom značenju kada se čitava ljudska povijest izmijenila. Riječ je o jedinstvenom i ključnom trenutku naše povijesti kada je Bog odlučio uzeti ljudski oblik.  Nakon središnje predstave, moći ćete uživati u glazbenom programu, delicijama kao što su kolači i kuhano vino.   S posebnom radošću očekujemo naše najmlađe, za koje smo pripremili božićno iznenađenje\", stoji u priopćenju iz Franjevačke mladeži. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?