Razgovor

Želimo sudjelovati u razvoju bh. društva

Edin Karabeg
12.03.2013.
u 09:39


Namjera je biti most između bh. i tržišta Rusije, te ostatka I. Europe

Nakon što je dobila novog vlasnika Volksbank BH nedavno je promijenila i ime u Sberbank BH. Što donosi ulazak velike ruske banke na bh. tržište i kakve promjene u poslovanju možemo očekivati za Večernji list govori direktor Sberbank BH Edin Karabeg.

Volksbank BH je nedavno promijenila ime u Sberbank BH. Kada će proces sveobuhvatne promjene imidža biti završen i kakve rezultate očekujete?

Sberbank BH je službeno promijenila naziv 20. veljače tekuće godine, što je za nas samo jedna stuba u procesu rebrandinga koji podrazumijeva sveobuhvatnu transformaciju cjelokupnog imidža banke, a intenzivno traje već pet mjeseci. S novim, priznatim imenom, koje krasi inovativnost, fokusiranost i pouzdanost nastavljamo poslovanje, s ciljem da postanemo lideri u bankarskom sektoru BiH. Vjerujemo da ćemo do kraja godine uspješno finalizirati proces rebrandinga u poslovnicama diljem BiH.

U kojoj će se mjeri promjena naziva banke odraziti na klijente, odnosno hoće li i oni i kada morati mijenjati, primjerice, kartice, štedne knjižice ili druge dokumente s nazivom Volksbank?

Želim istaknuti da naš fokus i dalje ostaje na što boljem opsluživanju klijenata, te da ćemo naročitu pažnju u procesu tranzicije obratiti na to da svaki klijent bude pravovremeno informiran o svim promjenama kroz koje će proći u sljedećem razdoblju. Naše profesionalno šaltersko osoblje će vrlo spremno odgovoriti na sva pitanja klijenata i omogućiti jednostavan prijelaz svih postojećih dokumenata u nove sa Sberbank priznatim logom, koji jamči stabilnost i kvalitetu.

 

Ostatak intervjua pročitajte u današnjem tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?