AKCIJA POLICIJE

Zbog trgovine drogom uhićeni profesor, policajac, političar...

peric
VL FOTO
01.06.2010.
u 09:10

Zvonko Perić, v.d. predsjednik mladeži HDZ-a 1990 uhićen je s preko 25 kilograma umjetne marihuane skunk

Zvonko Perić, v.d. predsjednik mladeži HDZ-a 1990 i član Predsjedništva ove stranke uhićen je s preko 25 kilograma umjetne marihuane skunk. Spektakularno uhićenje, koje su noćas oko 2 sata u Stocu proveli inspektori SIPA-e, odigralo se za vrijeme primopredaje droge, vrijedne oko 300 000 maraka.

Uz Perića, uhićeno je još troje ljudi sa područja Stoca i Čapljine, te po dvojica Crnogoraca i Banjalučana. Na kraju je uhićeno ukupno osam lica za koja se sumnja da su dulje vrijeme organizirali trgovinu narkotina na ovim prostorima.

Neslužbeno doznajemo od izvora bliskih policiji, uhićeni su još i profesor u Srednjoj školi Stolac  Miro Šutalo, krim. inspektor PU Čapljina Vedran Falak, Zoran Rebac, Stanko Savić i još jedna osoba iz Banja luke te dva državljana Crne Gore

Navedene osobe su uhićene tijekom primopredaje droge kod benzinske crpke u mjestu Masline, općina Stolac.

Ključne riječi

Komentara 4

FA
faros
20:36 01.06.2010.

Zašto federalna tv skriva ovu informaciju? Nisam ovu vijest našao na početnoj stranici njihovog teletexta! Pitam se bi li isto postupili i da se radi o predsjedniku mladeži HDZ-a BiH. Mrzim neobjektivnost i dvostruka mjerila pogotovo kod javnih medija. Osuđujem svako kršenje zakona i ne daj Bože da bih se nekom naslađivao, ali za ovaj događaj nemam riječi!

HE
hercegovac
21:13 01.06.2010.

Faros o kakvom naslađivanju pišeš? Pa to je kriminalac, truje djecu i zarađuje novce protuzakonito.

FE
Fedele
11:55 01.06.2010.

U politici se ne može biti, a da se ne \"jami\" na neki način ! Ili \"jamiš\" ovako ili onako. Uvijek se nekako \"jami\". Ponekad, na našu sreću, jame i neke od njih samih. C\'est la vie !!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?