PRIPREME

Za Zrinjski potpisali Perić, Rašo i Arežina

Zrinjski
VL FOTO
20.01.2011.
u 08:46

Na put u Neum odlazi i pet juniora Arežina, Miličević, Martinović, Barišić i Salković

Zrinjski danas putuje na drugi dio priprema u Neum, a stručni stožer je obavio selekciju nogometaša na koje se ozbiljno računa u nastavku prvenstva.

Prinove

Trener plemića Slaven Musa na put će voditi 26 nogometaša, od toga su tri vratara. Još do utorka u kadru se nalazilo preko 35 nogometaša. Od nogometaša koji su boravili na probi s momčadi će ostati Marko Rašo i Ozren Perić.

- Rašo i Perić bi trebali potpisati ugovore. Oni su pokazali kako se na njih može ozbiljno računati - kazao nam je trener Zrinjskog Slaven Musa.

Marko Rašo je zadnji kontrolni susret Zrinjskog bio možda i najbolji pojedinac na utakmici. Riječ je o 21-godišnjem nogometašu Zadra, koji je u svojoj karijeri igrao za hrvatske niželigaše Pomorac i Zlatnu Luku. Ozren Perić je 23-godišnji napadač koji je igrao za prvu i drugu momčad Sturma iz Graza i slovenski Rudar iz Velenja, te bh. klubove Borac, Kozaru i Laktaše.

Profi ugovor za Arežinu

- Ostali nogometaši koji su bili na probi nisu zadovoljili. Doduše, Muslimović i Tabaković su zanimljivi igrači, te ćemo njih nastojati pratiti i dalje - dodao je Musa.

Kada su u pitanju mladi nogometaši koji mogu igrati i za juniore, tu su također poduzeti neki koraci, jer dio njih će ostati s momčadi i u Neumu. Filip Arežina je jučer stavio svoj potpis na petogodišnji profi ugovor. Riječ je o veznom nogometašu koji je u Mostar došao iz Uskoplja. Isto su prije Arežine napravili Miličević i Martinović, te će se spomenuti igrači naći u autobusu za Neum. Na pripremama će u Neumu boraviti i napadači Ivan Barišić i prinova Salković iz Čapljine.

- Svi naši igrači koji još nisu završili juniorski staž, a koje vodimo na pripreme u Neum, činit će ozbiljnu konkurenciju u momčadi. Oni koji se nametnu igrat će za prvu momčad, dok će za ostale biti još vremena za razvoj, jer mogu igrati i za naše juniore - zaključio je Musa.

Na put idu tri vratara Hadžić, Melher i Budimir, dok bi Marković trebao ostati u Mostaru. Kod vratara prednost bi na ‘jedinici’ trebao imati Hadžić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije