Natječaj

Za radno mjesto sigurnosti u prometu traže filozofa

Natječaj
20.06.2012.
u 16:28

Udruženje inženjera je uputilo otvoreno pismo povodom raspisanog natječaja za radno mjesto

Udruženje inženjera prometa i veza u BiH uputilo je otvoreno pismo povodom objavljenog javnog natječaja za popunu radnih mjesta - državnih službenika u Ministarstvu obrazovanja, znanosti i mladih Kantona Sarajevo (KS). Pismom se traži da kandidat za poslove iz područja sigurnosti prometa mora imati završen Filozofski fakultet.

Uz puno uvažavanje spomenutog obrazovnog usmjerenja, Udruženje smatra da je ta školska sprema u najmanju ruku neadekvatna zahtjevima struke i profesije iz područja sigurnosti prometa. Kako se u pismu navodi, iz Udruženja inženjera prometa i veza u BiH traže da se ovaj nenamjerni propust ispravi tako što će se natječaj poništiti i zatražiti će se zanimanja i struka koja odgovara poslovima za koje se traže stručnjaci, a koja u svom obrazovanju imaju područja koja su definirana natječajem.

Otvoreno pismo upućeno je Agenciji za državnu službu FBiH - Odjeljenju Agencije za KS-a i BPK-a, kao i Ministarstvu obrazovanja, znanosti i mladih KS-a.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?