Velika akcija MUP-a

Za mjesec dana ‘pala’ i treća skupina dilera u tuzlanskom kraju

SIPA
06.08.2013.
u 09:48

Neslužbeno, radi se o kriminalnoj skupini čiji je vođa Emir Kodžaga, jedan od najvećih narkodilera na ovom području

U velikoj policijskoj akciji inspektora MUP-a TŽ na otkrivanju i suzbijanju prometa opojnim drogama jučer je uhićeno 25 sumnjivaca i izvršen 31 pretres u Tuzli, Kalesiji, Lukavcu i Gradačcu. Neslužbeno, radi se o kriminalnoj skupini čiji je vođa Emir Kodžaga, jedan od najvećih narkodilera na ovom području. Među 25 je i Osman Vantić zvani Lage koji je blizak Mersedu Hadžiću Švicarcu i Mirza Subašić koji je ranije uhićivan zbog terorizma.

Prilikom pretresa, pronađena je određena količina opojne droge, novca, naoružanja, minskoeksplozivnih sredstava i drugih predmeta. Prema operativnim saznanjima, radi se o tri organizirane skupine koje su djelovale, uglavnom, u Tuzli. U akciji je sudjelovalo oko 200 policajaca. Podsjećamo da su u posljednja dva tjedna izvedene dvije velike akcije protiv narkoskupina s ovog područja. U prvoj akciji uhićen je Senad Habibović kao vođa skupine i još 11 osoba. Pritvor je predložen za Senada Habibovića (27), Slađanu Hasić (32), Adnana Idrizovića (28), Nermina Tahirovića (28), Edina Livadića (39), Nikolu Rackova (25), Ibrahima Koliqija (31), Aliju Batanovića (29), Ademira Mujezinovića (29), Eldara Osmanovića (25), Muhameda Makolija (21) i Samira Vukovića (21) iz Tuzle.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije