sarajlije u arnei

Za Bosnu je rukometni Mozart Ivano Balić opasnost broj jedan

\'28.11.2010., Arena Zagreb, Zagreb - Liga prvaka, 5. kolo, Zagreb - Flensburg. Marko Kopljar, Lasse Svan Hansen.  Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL\'
Zeljko Hladika/PIXSELL
04.12.2010.
u 12:18

Nakon pobjede Flensburga u Rumunjskoj, zagrebaši još mogu do prvog ili drugog mjesta.

Rukometaši CO Zagreba danas u 17.30 sati u Areni igraju utakmicu 7. kola skupine D Lige prvaka protiv sarajevske Bosne. Bez obzira na to što su gosti u dosadašnjem tijeku Lige prvaka osvojili tek jedan bod, i to upravo protiv zagrebaša, nitko utakmicu ne shvaća olako.

Opet slovenski suci

– Nema opuštanja. Oni će se protiv nas htjeti dokazati više nego protiv Ciudada ili Flensburga. Zato moramo odigrati koncentrirano cijelu utakmicu. Mi smo u dosadašnjim utakmicama Lige prvaka imali tek dva loša poluvremena, i to oba prva, u Sarajevu i Flensburgu – istaknuo je Nenad Kljaić, trener CO Zagreba.

Constanta nije uspjela iznenaditi Flensburg na svom parketu.

– Šteta. Gledao sam utakmicu i znate tko je sudio? Isti oni Slovenci koji su nas oštetili protiv Bosne u Sarajevu. Kada bi se domaćin rezultatski približio, onda bi Slovenci pogurali Flensburg – rekao je Klajić.

Bez obzira na taj rezultat, zagrebaši su još u igri za jedno od prva dva mjesta.

– Mnogo toga ovisit će o utakmici Flensburga i Ciudad Reala. Ako pobijedi njemačka momčad, onda ćemo mi morati pobijediti u Ciudadu želimo li biti prvi. Ako Flensburg pobijedi, a mi izgubimo u Španjolskoj, onda smo treći – rekao je Klajić.

Uvodić: Nema predaje

Najbolje bi bilo da Flensburg kod kuće izgubi od Ciudada. U tom slučaju zagrebašima bi za drugo mjesto bile dovoljne dvije domaće pobjede, protiv Constante i St. Peterburga.

– Atmosfera u svlačionica je super, čak mnogo bolja nego što sam očekivao kada sam dolazio u Zagreb. Zadovoljan sam svojim igrama, ali nisam još sve pokazao koliko mogu – rekao je David Špiler, slovenski reprezentativac u Zagrebu.

Samo da ne bude puno promašaja kao protiv Flensburga.

– Nadam se da neće – zaključio je Špiler.

Zanimljivo je da igrači Bosne ponovno priželjkuju iznenađenje. Tako će Sandro Uvodić, junak one utakmice u Sarajevu, reći:

– Sigurno je da se nećemo predati. U Sarajevu su nas podcijenili i znate kako je završilo. U Zagrebu nemamo što izgubiti i idemo se nadigravati pa što ispadne – rekao je Uvodić, koji je i sam nekad branio za zagrebaše.

– Kada sam bio u Zagrebu, sa mnom su tada igrali Horvat, Vukić, Štrlek i Kopljar. Opasnost broj jedan svakako je Ivano Balić. Ako njega zaustavimo, onda je sve moguće – istaknuo je Uvodić.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?