princ od cambridgea

William i Kate sina su nazvali George Alexander Louis

'Britain's Prince William and his wife Catherine, Duchess of Cambridge appear with their baby son, outside the Lindo Wing of St Mary's Hospital, in central London July 23, 2013. Prince William and h
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
24.07.2013.
u 19:45

Dijete će biti poznato kao Njegovo kraljevsko visočanstvo Princ George od Cambridgea – priopćili su iz Kensingtonske palače

Princ William i Kate Middleton dječaka su nazvali George Alexander Louis, objavili su iz Kensingtonske palače. Puno ime dječaka je princ George Alexander Louis od Cambridgea.

Za ime su se odlučili dva dana nakon dolaska mališana na svijet. Dijete neće zvati punim imenom tako da je treći prijestolonasljednik princ George.

– Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea sretni su da mogu objaviti kako su nazvali svoga sina George Alexander Louis. Dijete će biti poznato kao Njegovo kraljevsko visočanstvo Princ George od Cambridgea – priopćili su iz palače.

Izvori tvrde kako ime djeteta nema posebno značenje već se princu Williamu i Kate jednostavno sviđalo.

Ime mališana objavljeno je nakon što su se njegovi roditelji vratili iz posjeta baki i djedu Middleton. Ranije je malog princa u palaču došla posjetiti prabaka kraljica Elizabeta II. te stric Harry i tetka Pipa.

Tijekom povijesti Ujedinjeno Kraljevstvo imalo je šest kraljeva po imenu George, a ime George bilo je i jedno od omiljenih kladioničarima.

Kate i William relativno su brzo odlučili u javnost ''pustiti'' ime svog novorođenog sina budući da je ime princa Williama objavljeno tjedan dana nakon njegova rođenja, a za ime princa Charlesa moralo se čekati čak mjesec dana.

>> Kraljica vidjela malog princa pa ga odveli u posjet kod bake i djeda

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije