Ubijena zbog duga

Whitney Houston ubili dileri, postoji videosnimka?

Whitney (1)
AFP/PIXSELL
27.12.2012.
u 10:10

Huebl tvrdi da je najvjerojatniji povod ubojstva pjevačičin dug od 1,5 milijuna dolara koji su dvojica dilera došla naplatiti

Pjevačicu Whitney Houston najvjerojatnije su ubili dileri, a postoji videosnimka koja ide tome u prilog, tvrdi hollywoodski privatni istražitelj Paul Huebl. Snimku je, tvrdi, predao FBI-ju, a na njoj se vide dvojica muškaraca koja su više puta ulazila u Beverly Hilton i predstavljala se kao dio njezine pratnje. Privatni istražitelj tvrdi da su joj se uvukli u sobu i ubili je te da smrt nije bila slučajna, javlja Daily Mail.

Podsjetimo, nakon smrti pjevačice obdukcija je pokazala da se Whitney utopila u kadi u hotelu Beverley Hilton nakon što je uzela smrtonosni koktel droga. Huebl tvrdi da je najvjerojatniji povod ubojstva pjevačičin dug od 1,5 milijuna dolara koji su dvojica dilera došla naplatiti.

– Soba u hotelu bila je pretražena, a pjevačica je imala ozljede koje su upućivale na to da se branila. Ipak, ne mogu tvrditi da se zaista sigurno radi o ubojstvu, već prikupljeni dokazi vode u tom smjeru – rekao je istražitelj.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije