Vidjelica Mirjana

Više od 20 tisuća Talijana u Napulju nazočilo ukazanju

vidjelica
VL FOTO
03.02.2012.
u 10:48

Poruka: Djeco moja, oholost je zavladala. Ja vam ukazujem na poniznost. Djeco moja zapamtite, samo ponizna duša sja čistoćom i ljepotom, jer je upoznala ljubav Božju.

U dvorani Palasport u Napulju Gospa Kraljica mira ukazala se međugorskoj vidjelici Mirjani Dragićević – Soldo u četvrtak, 2. veljače u 8,45 sati. Ukazanje je trajalo dvanaest minuta. Više od dvadeset tisuća vjernika koji su pristigli iz raznih krajeva Italije, bilo je nazočno na ovom Gospinu ukazanju. Šest sati prije ukazanja počeli su pristizati vjernici u napuljsku dvoranu u predjelu Ponticelli.

Gospina poruka

Zajednička molitva počela je u 6 sati ujutro. Do Gospina ukazanja nazočni su sudjelovali na misnom slavlju, molili krunice i pjevali Gospine pjesme… Kad se Gospa ukazala, blaženi pogled uputila je vidjelica Mirjana prema Njoj. Molitva je odjednom utihnula…

Tijekom ukazanja, prema riječima vidjelice, Gospa joj je dala poruku koja je i pročitana nazočnim hodočasnicima. Gospina poruka glasi: Draga djeco, ja sam s vama toliko vremena i već toliko vremena vam ukazujem na Božju prisutnost i na Njegovu bezgraničnu ljubav koju želim da svi upoznate. A vi djeco moja? Vi ste i dalje gluhi i slijepi dok gledate svijet oko sebe - ne želite vidjeti kuda ide bez moga Sina. Odričete ga se, a on je izvor svih milosti. Mene slušajte dok vam govorim, ali su vam srca zatvorena i ne čujete me. Ne molite Duha svetoga da vas obasja. Djeco moja, oholost je zavladala. Ja vam ukazujem na poniznost. Djeco moja zapamtite, samo ponizna duša sja čistoćom i ljepotom, jer je upoznala ljubav Božju. Samo ponizna duša postaje rajom jer u njoj je moj Sin. Hvala vam!...Opet vas molim molite za one koje je moj Sin izabrao, to su vaši pastiri.“ Kako je rekla vidjelica Mirjana, na kraju je Gospa blagoslovila sve nazočne i sve nabožne predmete. Na svečanom euharistijskom slavlju održanom ovom prigodom koncelebriralo je 60 svećenika, a tijekom misnog slavlja podijeljeno je 20 tisuća svetih pričesti.

Svakodnevna ukazanja

Inače, vidjelica Mirjana Dragićević - Soldo od 2. kolovoza 1987. godine svakog drugog u mjesecu s Gospom razgovara i moli za one koji nisu još upoznali ljubav Božju. Svakodnevna ukazanja imala je do 25. prosinca 1982. godine, kada joj je Gospa povjerila zadnju desetu tajnu i rekla da će tijekom cijeloga života imati ukazanje jedanput godišnje i to na svoj rođendan 18.ožujka.

Komentara 1

AG
Agramer198
18:05 03.02.2012.

Znate kaj, može čovjek biti skeptik i možeš pričati da ne vjeruješ i da si ateist, ali neka mjesta/osobe stvarno imaju i šire neki mir... Da sam sad na misi svaku nedjelju-nisam. Ali volio bi otići u Međugorje ili u Lourdes jednog dana, dosta ljudi kaj je išlo je reklo da su se vratili smireniji.. Ak ne vjerujete odite tam na anti-stres terapiju..Ja bi poslao naše političare tam, ali se bojim da grom ne rukne među vjernike...

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?