Međugorje

Više od 20 tisuća ljudi promatralo je Gospino ukazanje Mirjani

Ukazanje
03.11.2012.
u 11:30

Susret 
je trajao 5 minuta, a Gospa je izgledala odlučno, kazala je vidjelica Mirjana

Na Dušni dan u 8:42 sati više od 20 tisuća hodočasnika svjedočilo je ukazanju Gospe Kraljice mira međugorskoj vidjelici Mirjani Dragićević - Soldo na Podbrdu kod Plavog križa u Bijakovićima u međugorskoj župi.

Strmi teren

Ukazanje je trajalo do 8:47 sati, što znači punih pet minuta. Inače, iako je vrijeme bilo malo oblačno, a kiša već dva dana neprestano lila u međugorskoj župi, već sat vremena prije ukazanja po strmom kamenitom terenu koje vodi do Brda ukazanja, uspeli su se mnogi hodočasnici kako bi bili bliže vidjelici Mirjani i vidjeli tijek događanja za vrijeme Gospinog ukazanja, te čuli novu Gospinu poruku. Dok su se pjevale Gospine pjesme i molila krunica, vidjelica Mirjana došla je do Plavog križa. Dok se probijala kroz masu pomagali su joj iz Udruge Kraljice mira. I Mirjana s krunicom u ruci, po dolasku je pjevala Gospine pjesme i molila krunicu s nazočnim pukom. I u trenutku kad je vidjelica Mirjana gledala u jednu točku na nebu, pjesma je utihnula. Čuli su se samo uzdasi i škljocanje brojnih fotoaparata. Vidjelica Mirjana je u tom trenutku razgovarala s Gospom.

Gospina poruka

Tijekom ukazanja Gospa joj je dala poruku koja glasi: “Draga djeco, kao majka vas molim da ustrajete kao moji apostoli. Molim svoga Sina da vam podari božansku mudrost i snagu. Molim da po Božjoj istini prosuđujete sve ovo oko sebe i jako se oduprete svemu onome što vas želi udaljiti od moga Sina. Molim da po mome Sinu svjedočite ljubav Nebeskog Oca. Djeco moja, data vam je velika milost da budete svjedoci ljubavi Božje. Danu odgovornost ne shvaćajte olako. Ne žalostite moje majčinsko srce. Kao majka želim se pouzdati u svoju djecu, u svoje apostole. Kroz post i molitvu otvarate put meni da molim svoga Sina da bude uz vas i da se kroz vas sveti ime Njegovo. Molite za pastire jer ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez njih. Hvala vam“, stoji na kraju Gospine poruke. Na upit kako je izgledala Gospa, vidjelica Mirjana je kazala: “Izgledala je jako odlučno“.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?