Španjolska

Villarrealu trener umro samo 24 sata nakon postavljanja

Preciado
AFP
07.06.2012.
u 11:44

Preciado je sa Sportingom prekinuo Mourinhov niz od devet godina nepobjedivosti njegovih momčadi na domaćem terenu, pobijedivši u travnju 2011. Real u gostima.

Novopečeni trener Villarreala, Manuel Preciado, umro je od srčanog udara samo 24 sata nakon što je stigao na kormilo žute podmornice. Preciado, koji je prije Villarreala bio na čelu Sportinga iz Gijona, gdje je otpušten u siječnju, trebao je bivšeg prvoligaša voditi u sezoni 2012/13.

"Villarreal želi izraziti najdublje osjećaje tuge i sućut Manuelovoj obitelji i rođacima", stoji u službenom priopćenju španjolskog kluba koji će sad, tek što je našao novog trenera, morati tražiti novog.

Preciado je inače poznat kao trener koji je sa Sportingom, u travnju 2011., prekinuo devetogodišnji niz nepobjedivosti na domaćem terenu momčadi koje je vodio Jose Mourinho tako što je pobijedio Real u gostima.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije