VRIJEME

Zvornik danas najtopliji sa 21 stupnjem, sutra u BiH jutro oblačno, tijekom dana razvedravanje

03.04.2024.
u 14:30

U Bosni i Hercegovini danas je umjereno do pretežito oblačno vrijeme. Kiša je zabilježena ponegdje na sjeverozapadu Bosne.

Temperature zraka u 14.00 sati: Bjelašnica 2; Ivan-sedlo 12; Sokolac 14; Drvar, Livno 15; Bihać 16; Bugojno, Sarajevo 17; Široki Brijeg, Srebrenica, Trebinje 18; Tuzla 19; Doboj, Gradačac, Mostar, Neum, Sanski Most, Zenica 20; Banja Luka, Bijeljina, Prijedor 21 i Zvornik 22 stupnja.

Sutra se u Bosni i Hercegovini u jutarnjim satima očekuje umjereno do pretežito oblačno vrijeme, uz postupno razvedravanje tijekom dana. U jutarnjim satima je lokalno moguća slaba kiša ili pljusak. Vjetar slab do umjeren zapadni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 4 do 10, na jugu do 12, a dnevna od 16 do 22 stupnja.

U Sarajevu jutro će biti pretežito oblačno uz postupno razvedravanje tijekom dana. Jutarnja temperatura oko 6, a dnevna oko 18 stupnjeva, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije