predsjedateljem Vijeća ministara BiH

Zvizidić ide u Brisel na razmjenu mišljenja u Europskom parlamentu

14.06.2017.
u 12:43

Komitet za vanjske poslove Europskog parlamenta najavio  je da će 19. lipnja u Briselu održati razmjenu mišljenja s predsjedateljem Vijeća ministara BiH Denisom Zvizdićem. Najava je objavljena na internet stranici ovog utjecajnog komiteta Parlamenta Ezropske unije.

Očekuje se rasprava o aktualnoj političkoj situaciji u BiH te pripremi odgovora na Upitnik Europske komisije.

Iz Ureda predsjedatelja Vijeća ministara BiH Feni je rečeno da će Zvizdić iskoristiti ovu priliku za bilateralne sastanke s europskim parlamentarcima.

Dva dana kasnije, ovaj komitet, zajedno s Potkomitetom za sigurnost i odbranu održat će posebnu sjednicu posvećenu stanju na zapadnom Balkanu. Između ostalih, prisustvovat će zamjenik komandanta savezničkih snaga NATO-a u Europi i komandant NATO-ovih snaga na Kosovu. Kako je najavljeno, sastanak će biti fokusiran na „regionalnu perspektivu u procjeni specifičnih rizika svake od zemalja pojedinačnu i sigurnosnom okruženju koje se brzo mijenja.“

Predsjedatelj Zvizdić prisustvovat će i ovom sastanku, potvrđeno je Feni.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?