Povodom 24. godišnjice prijema BiH u članstvo Ujedinjenih nacija

Zvizdić uputio čestitku građanima BiH

Zvizdić
22.05.2016.
u 09:58

 Povodom 24.godišnjice prijema BiH u članstvo Ujedinjenih nacija, predsjedatelj Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić uputio je čestitku građanima Bosne i Hercegovine.

 - Na današnji dan prije 24 godina, Generalna skupština Ujedinjenih nacija je jednoglasno primila BiH u svoje članstvo. Ovim događajem, Bosna i Hercegovina je dobila međunarodni legitimitet, a 22. svibnja je postao jedan od najvažnijih datuma u novijoj povijesti Bosne i Hercegovine - istakao je Zvizdić.

Dvadesetčetiri godine kasnije, Bosna i Hercegovina je stabilizirala mir, uspostavila dobru regionalnu suradnju sa susjedima, aktivno radi na reformskim procesima i  danas je pred vratima članstva u Europskoj uniji i NATO savezu.

 - Čestitam vam ovaj značajan datum i pozivam vas da nastavimo graditi modernu demokratsku državu Bosnu i Hercegovinu u kojoj će vladati europske vrijednosti - piše u čestitki koju je predsjedatelj Zvizdić uputio  građanima BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?