Predsjedatelj Vijeća ministara BiH

Zvizdić s veleposlanicom Cormack

sastanak
14.10.2016.
u 17:41

Predsjedatelj Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić razgovarao je danas u Sarajevu s veleposlanicom SAD-a u BiH Maureen Cormack. Razmijenili su mišljenje o aktualnoj političkoj i ekonomskoj situaciji u Bosni i Hercegovini.

Predsjedatelj Zvizdić je upoznao veleposlanicu Cormack sa susretima s visokim službenicima State Departmenta, MMF-a i Svjetske banke tijekom posjete Sjedinjenim Američkim Državama. Rekao je da je prisustvovanje Godišnjoj skupštini Međunarodnog monetarnog fonda i Svjetske banke bilo izuzetno korisno i da će Vijeće ministara BiH intenzivno nastaviti raditi s međunarodnim financijskim institucijama koje pomažu u provođenju strukturalnih reformi, što predstavlja veću korist od financijskih sredstava koje će BiH dobiti.

Veleposlanica Cormack je izrazila punu podršku Sjedinjenih Američkih Država aktivnostima koje jačaju perspektive članstva BiH u Europskoj uniji i NATO-u, a koje provodi Vijeće ministara BiH.

Predsjedatelj Zvizdić zahvalio je na podršci i rekao da  je SAD jedan od glavnih prijatelja i najznačajnijih vanjsko-političkih partnera Bosne i Hercegovine.

Predsjedatelj Zvizdić i veleposlanica Cormack su izrazili nadu u nastavak dobre suradnje dviju država, priopćeno je iz Vijeća ministara BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije