Zvizdić primio u oproštajnu posjetu Moorea

23.08.2017.
u 15:41

Predsjedatelj Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić primio je danas u oproštajnu posjetu šefa Misije OESS-a u BiH, veleposlanika Jonathana Moorea i zahvalio mu se na suradnji i ukupnom doprinosu koji je dao radeći u Bosni i Hercegovini.

Moore se zahvalio na suradnji i rekao da je impresioniran pozitivnim koracima koje je u proteklom razdoblju uradilo Vijeće ministara BiH na čelu s predsjedatelj Zvizdićem, naglašavajući izuzetno uspješnu regionalnu suradnju, kao i ispunjavanje uvjeta iz ekonomske reformske agende. Istaknuo je da će misija OESS-a i dalje ostati na raspolaganju građanima Bosne i Hercegovine.

Zvizdić i Moore su izrazili nadu da će svi nivoi vlasti u BiH i Misija OESS-a nastaviti raditi na unapređenju funkcionalnosti institucija kroz segmente društvenog, ekonomskog, političkog, kulturnog, obrazovnog i regionalnog djelovanja.

Predsjedatelj Vijeća  ministara BiH poželio je profesionalni uspjeh veleposlaniku Mooreu koji, nakon tri godine mandata na čelu Misije OESS-a, odlazi iz Bosne i Hercegovine, priopćeno je iz VMBiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije