jačanje sigurnosti

Županijska bolnica u Livnu dobila dezinfekcijski tunel

26.05.2020.
u 19:48

Županijskoj bolnici "Dr. fra Mihovil Sučić" doniran je u utorak dezinfekcijski tunel koji će biti postavljen u krugu bolnice.

Kako je za Fenu kazao ravnatelj Županijske bolnice dr. Ivan Cikojević, dezinfekcijski tunel donirao je Crveni križ FBiH, a isporučen je u bolnicu preko njihove organizacijske jedinice u Livnu.

"Postavljanjem dezinfekcijskog tunela dodatno ćemo pojačati sigurnost unutar Županijske bolnice od širenja coronavirusa, iako su za vrijeme epidemije urađene dobre organizacijske mjere u prevenciji oboljenja covid - 19",  poručio je ravnatelj Cikojević.

Po njegovim riječima, mjere koje su do sada uspješno provodili u bolnici uz uspostavu trijažnih punktova i organizaciji medicinskog osoblja dale su dobre rezultate tako da  unutar ove ustanove nije bilo zaraženih zdravstvenih djelatnika ni ugroze drugih pacijenata od oboljelih od koronavirusa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?