ugovori s 31 subjektom

Županija Posavska:Potpisani ugovori s neprofitnim organizacijama i udrugama građana

31.07.2023.
u 20:51

U Vladi Županije Posavske u Orašju u ponedjeljak su potpisani ugovori o dodjeli sredstava s predstavnicima humanitarnih neprofitnih organizacija i udruga građana iz te županije.

Predsjednik županijske vlade Đuro Topić stavio je potpis na ugovore o dodjeli 80.000 maraka s 31 subjektom koji su ostvarili pravo na sredstva temeljem Odluke o dodjeli sredstava iz županijskog proračuna za 2023. godinu s pozicije Grant neprofitnim organizacijama i udrugama građana, a po Javnom pozivu za dodjelu sredstava iz Proračuna za 2023. godinu neprofitnim organizacijama i udrugama građana koji je bio otvoren od 20. lipnja do 5. srpnja ove godine, izvijestili su iz Vlade.

Sredstva su dodijeljena za LOT 1 u iznosu od 55.000 KM, a namijenjena su za financiranje redovnih aktivnosti i projekata neprofitnih organizacija i udruga građana.

Usto, za LOT 2 u iznosu od 25.000 KM sredstva su namijenjena za financiranje kapitalnih investicija neprofitnih organizacija i udruga građana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije