Granična policija

Zoran Galić rasporedio 18 policijskih službenika na nova radna mjesta

Zoran Galić
15.09.2015.
u 18:26

Direktor Zoran Galić donio je i rješenja o unaprijeđenju i raspoređivanju na nova radna mjesta za tri policijska službenika u činu glavnog inspektora

U cilju primjene utvrđenih standarda profesionalnih vještina te adekvatnog rukovođenja i usmjeravanja poslova iz nadležnosti Granične policije Bosne i Hercegovine direktor Granične policije Bosne i Hercegovine, Zoran Galić u skladu sa svojim ovlastima utemeljenim u Zakonu o Graničnoj policiji BiH i Zakonu o policijskim službenicima BiH donio je rješenja o internom premještaju 15 policijskih službenika Granične policije Bosne i Hercegovine. Spomenuta rješenja donesena su u interesu službe i u cilju unaprijeđenja rada u službi, a naročito podizanja učinka na veći nivo. Direktor Zoran Galić donio je i rješenja o unaprijeđenju i raspoređivanju na nova radna mjesta za tri policijska službenika u činu glavnog inspektora.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije