na glavnom trgu

Zeničani su Novu godinu dočekali uz "Divlje jagode" i prijatelje

zenica
Faktor
01.01.2017.
u 09:07

Veliki broj Zeničana su u veselom raspoloženju dočekali Novu godinu na glavnom gradskom trgu uz glazbu nekoliko grupa i vatromet.

Točno u ponoć sugrađanima i brojnim gostima obratio se gradonačelnik Fuad Kasumović, koji im je u ime Gradskog vijeća i gradske uprave zaželio "više veselja, više zdravlja, više sreće, više optimizma, i nadam se boljem zaposlenju ovog grada". "U nadi da ćemo zajedno napraviti bolju Zenicu, za bolji život sviju nas neka ste mi živi i zdravi, i sretna vam Nova 2017.godina", kazao je Kasumović.

U programu tijekom javnog dočeka Nove godine nastupale su brojne domaće grupe i ansambli, a glavni gost programa bila je rok grupa "Divlje jagode". Cjelokupan program i atmosferu sa javnog dočeka na Trgu Alije Izetbegovića u brojne domove uspješno je prenijela lokalna TV Zenica, tako da zbog hladnog vremena, a bilo je -6 stupnjeva Celzija, neki i nisu došli na trg, ali su pratili cjelokupan program, koji zaslužuje odličnu ocjenu.

U brojnim zeničkim ugostiteljskim objektima takođe je bilo veselo, ali najveći broj Zeničana je dočekao Novu godinu u porodičnoj atmosferi i sa prijateljima u svojim stanovima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?