Od ožujka

Zeničani će plaćati račune na jednom mjestu bez naknada

zenica
02.02.2017.
u 15:04

Gradska uprava Zenice, u suradnji s gradskim javnim poduzećima, započela je realizaciju projekta kojim će se već početkom ožujka formirati zajednička naplatna mjesta gdje će se svi računi zeničkih javnih poduzeća, Vodovod i kanalizacija, Grijanje, Parking i Alba, moći platiti na jednom mjestu i bez naknada.

Na ovaj način će se prema prvim procjenama uštedjeti i do 50.000 KM, koje građani sada plaćaju komercijalnim bankama, javlja Zeda. 

U pripremi je najsuvremeniji softver na koji će se naknadno moći priključivati i druga poduzeća, a ovim projektom Zenica će biti prvi grad u BiH koji će omogućiti građanima da na jednom mjestu plate sve komunalne račune bez ikakve dodatne naknade.

Za otvaranje novih naplatnih mjesta neće se dodatno opterećivati navedena poduzeća zapošljavanjem novih radnika, već će se postojeći zaposlenici preraspodijeliti.

Poduzeće Alba u ovom mjesecu je prestalo da radi s 'inkaso službom' uz neposrednu naplatu računa za usluge prikupljanja, odvoza i deponovanja komunalnog otpada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?