suho za manje od dva sata

Žena otkrila super trik za sušenje rublja bez sušilice

27.09.2022.
u 13:58

Nakon što je pokušala u svom jednosobnom stanu objesiti štrik za sušenje i shvatila da za njega nema mjesta, Alix Bryne iz Glasgowa je sasvim slučajno shvatila kako i bez njega; a i bez sušilice; može brzo osušiti veš.

Naime jedan je dan stavljala sušiti posteljinu i s plahtom slučajno prekrila stalak za sušenje smješten blizu radijatora.

Tada je, priča, shvatila da je plahta stvorila džep vrućeg zraka, osušivši odjeću ispod u roku od samo dva sata.

- Bio je to 'Heureka!' trenutak! - rekla je za The Sun.

"Pokušavala sam pronaći mjesto za objesiti plahtu da se osuši, a da ju ne vješam preko kuhinjskih vrata koja poprime miris svega što se kuha".

"Obično svoj stalak za sušenje držim uz radijator, posebno zimi, pa sam pomislila 'zašto ne bih prebacila plahtu preko njega, gurnula krajeve iza radijatora i ispod postolja, pa će vrući zrak radijatora brzo sve osušiti...", rekla je.

- Ljudi pitaju što se tako ne stvara vlaga ali ja pazim da plahta ne prekrije stalak potpuno i da uvijek ostane mjesta gdje zrak izlazi i grije sobu - kaže ona.

"Ako vas ipak brine vlaga, malo odškrinite prozor ili uključite odvlaživač zraka", dodala je.

"Neki su me također pitali može li takvo sušenje uzrokovati požar, no mislim da radijator nije dovoljno vruć, a ako ste zabrinuti, samo ga smanjite na nižu temperaturu", savjetuje, a njen je jednostavni 'hack' na Facebooku prikupio preko 4000 tisuća lajkova.

- Radim to godinama i sjajno je, sva mi se odjeća tako brzo osuši! - napisala je jedna pratiteljica.

- Zašto ovo nisam prije vidjela jer se stalno pitam kako brže osušiti rublje bez paljenja sušilice - dodala je druga.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?