Nir Koren održao predavanje na Međunarodnom sajmu gospodarstva

Želimo Balkanu pokazati kako Izrael povezuje inovacije i održivost

04.05.2023.
u 12:11

Predavanje pod nazivom "Balkans innovation box presentation" kojega je u okviru 24. Međunarodnog sajma gospodarstva održao Nir Koren, osnivač i izvršni direktor Buildinna, globalne konzultantske tvrtke, privuklo je zainteresirane za proces inovacija s kojima su Izrael i njegova poslovna zajednica globalni lideri. 
Tijekom proteklih 15 godina Koren je surađivao s različitim organizacijama kako bi upravljao međuorganizacijskim promjenama u područjima inovacija i održivosti. Posljednjih šest godina vodi tečajeve za menadžere inovacija te vodi korporativne seminare. Trenutačno predaje dva kolegija o inovacijama na akademiji.

Koren, koji vjeruje Balkan ima izniman potencijal , publici je u okviru poredavanja govorio o inovacijama, nečemu po čemu su Izraelci poznati u svjetskim okvirima. Na pitanje što su zapravo inovacije, on je naglasio je riječ o stvaranju novih rješenja za postojeće probleme ili pak stvaranje solucija za nove probleme.
On je najavio dar Izraela ovom području, a koji će uključivati izaslanstvo izrealskih inovatora koji će posjetiti zemlje Balkana od lipnja do kolovoza ove godine, a uključivati će tri dana prezentacije izraelskih inovacija i to na način da će prva dva dana biti rezervirani za start-up masterclass, dok će treći uključivati Eco-nnection. U potonjem slučaju pojasnio je kako će se raditi o prezentaciji kako Izreal povezuje inovacije i održivost.
Koren se osvrnuo i na proces stvaranja inovacije, naglasivši kako je iznimno bitan fokus na sami problem, kao i korištenje pravih alata i razumijevanje kako s njima napraviti nove stvari.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?