Pripremite se za blagdane

Zelena bomba za topljenje naslaga s trbuha prije Božića

zeleni eliksir
11.12.2015.
u 17:43

Stižu blagdani i vrijeme je da napravite malo mjesta u trbuhu za sve delicije kojih ćete se isgurno prejesti u vrijeme Božića. Zeleni voćno-povrtni napitak idealan je za ovo vrijeme, ali nastavite ga piti i nakon blagdana, kada se budete htjeli riješiti svega što ste za vrijeme blagdana dobili. 

U blender ubacite narezanu smrznutu bananu, jednu žlicu izribanog đumbira, dvije žlice mljevenih sjemenki lana, šalicu zaleđenih borovnica, pola šalice špinata i malo leda, donosi express.hr.

Sve dobro izmiksajte i popijte svako jutro na prazan želudac. Istraživanja pokazuju da je većina onih koji su probali ovaj "eliksir" izgubila dva kilograma za nekoliko dana, a najviše je "otišlo" s trbuha. 

Ukusan i efikasan u skidanju masnih naslaga, ovaj napitak je i zdrav. Banane su bogate kalijem, antioksidantima i vlaknima, pa samim tim potiču probavu i eliminaciju toksina, dok đumbir jača imunitet, ubrzava metabolizam i smanjuje apetit.  

Lan je važan zbog vlakana, borovnice su poznati antioksidanti, a špinat je bogat magnezijem i pozitivno utječe na živčani sustav i raspoloženje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?