zenica

Zbog prekoračenja brzine kretanja vozila u ZDŽ sankcionirano 8.022 vozača

policija
14.04.2017.
u 18:30

Policija Ministarstva unutarnjih poslova ZDŽ je, u vremenskom periodu od 14. veljače do 09. travnja, na magistralnim cestama na području Zeničko-dobojske županije zabilježila u sistemu mobilnih radarskih uređaja čak 6.399 prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, a na stacioniranim radarskim sistemima 1.623 prekršaja.

U tom razdoblju policija Zeničko-dobojske županije je poduzimala i intenzivirala aktivnosti iz svoje nadležnosti na kontroli vozača i vozila, te dokumentiranju i sankcioniranju prekršaja iz Zakona o osnovama sigurnosti prometa na cestama u BiH. Cilj naznačenih aktivnosti je smanjenje broja prometnih nesreća i prekršaja u prometu, kako bi se unaprijedilo postojeće stanje, te postigao visok stupanj sigurnosti prometa na putevima na području Zeničko-dobojske županije.

"Uprava policije Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije će nastaviti sa aktivnostima na postizanju visokog stupnja sigurnosti odvijanja prometa na području županije, te u tom smislu sprovoditi pojačane akcije, u kojim će se sankcionirati svi nesavjesni vozači i drugi sudionici u prometu, zbog kršenja prometnih propisa", priopćeno je iz Odjela za javnost MUP-a ZDŽ.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije