Servisne informacije

Zbog nevremena otežan promet na većini putnih pravaca u BiH

nevrijeme
PIXSELL
18.07.2021.
u 18:27

Zbog povremeno jakih pljuskova i veće količine vode koja se zadržava na cesti, otežno je prometovanje na većini putnih pravaca u BiH.

Povećana je opasnost od odrona na dionicama koje vode kroz usjeke, priopćeno je iz BIHAMK-a.

U tijeku su radovi u tunelu Crnaja (Konjic-Jablanica) zbog čega se u vremenu od 20 do 05 sati prometuje jednom trakom, naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Zbog radova na mostu na dionici autoputa A-1 Sarajevo sjever-Podlugovi, vozi se dvosmjerno, suprotnom trakom od zone radova.

U tijeku su radovi na rekonstrukciji silaznog kraka petlje Visoko iz pravca Sarajeva i uključnog kraka iz Visokog prema Zenici, na autoputu A-1, zbog čega se prometuje usporeno, jednim trakom.

Radovi se izvode u tunelu Čaklovići na putu Tuzla-Kalesija (dionici Simin Han-Caparde), gdje se promet od 22 do 06 sati obustavlja i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava. Tijekom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle saobraćaju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tijekom dana usmjeravaju na put preko Dubrava.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?