Dobre vijesti

Završeno presađivanje srca, Ljubo Bešlić stabilno

18.02.2021.
u 12:47

Bivši gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić sinoć je hitno odvezen za Zagreb na transplantacijau srca, a kako doznaje Vecernji.ba bivši gradonačelnik Mostara je operiran. Operacija je završila nedavno i stanje Ljube Bešlića je stabilno.

Kako nam je rekao izvor blizak bivšem gradonačelniku, sinoć je Bešliću stigao poziv iz zagrebačke bolnice da je pronađeno srce za njega i on je odmah vozilom hitne pomoći odvezen u glavni grad Hrvatske, gdje je jutros podvrgnut kompliciranom operativnom zahvatu. Sam proces oporavka traje oko godinu dana.

Inače Bešlić je zbog kroničnih problema s kardiovaskularnim sustavom više puta operativno tretiran.

Komentara 2

NE
Nermin
08:35 19.02.2021.

Ako si bivši gradonačelnik Mostara, ako si Hrvat i bez obzira što si građanin Federacije BiH i građanin R BiH možeš imati TRANSPLATACIJU SRCA van BiH.Ljubi želim brz i uspješan oporavak i svu sreću svjeta. A nama ostalima koji smo,oni drugi,koji smo građani drugog reda u vlastitoj zemlji,za koje vrede drugi zakoni,a postoje,ostaje da se uzdamo u boga i ne gubimo nadu. Jer nada zadnja umire. U ustavu BiH smo svi jednaki i imamo pravo na liječenje. Baš čudno?

HA
Habuhabuhabu
13:55 18.02.2021.

Zelim mu brz oporavak i da nam nakon oporavka Kaze jeli mu transplantirano srpsko, bosnjacko ili Hrvatsko srce iz BiH. I ako je Hrvatsko, jeli legitimno ili nelegitimno.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?