Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Završena akcija čišćenja smeća u Crnim Lokvama

30. studenoga 2020. u 18:31 0 komentara 160 prikaza
Pogledajte galeriju 1/5

U sklopu projeka “Misli o prirodi” u subotu, 28. studenog 2020. godine, udruga Crnolokvani u zajedničkoj suradnji s udrugom EKO ZH Široki Brijeg, uspješno je provela  akciju čišćenja divljeg otpada u selu Crne Lokve  uz cestu prema Ljubotićima kroz područje dugo 7 kilometara.
Akciji se odazvalo 20-ak volontera, a prikupljeno je oko 150 vreća raznovrsnog otpada. Prikupljeni otpad utovaren je u  kamion kontejner i deponiran na propisan način sa smećem Grada Širokog Brijega. Odvoz smeća bez naknade izvršila je tvrtka Gram trans d.o.o. Široki Brijeg.
Akciji su se odazvali mlađi i stariji volonteri udruge Crnolokvani.
U nadi buduće suradnje udruga Crnolokvani se zahvaljuje EKO HUB-u Široki Brijeg na donaciji financijskih sredstava za ovu akciju i na uspješnoj suradnji. 
Projekt „Misli o prirodi“ implementira Centar za promociju civilnog društva, a financijski podržava Švedska, a EKO HUB na području Županije Zapadnohercegovačke je vođen od strane Udruge za razvoj, okoliš i kulturu EKO ZH.

 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.