MOSTAR

Završen drugi ciklus Napretkovog tečaja SEO copywritinga

30.05.2023.
u 12:05

Analizom napisanih SEO blogova i dodjelom certifikata u utorak je završen drugi ciklus specijaliziranog tečaja copywritinga – SEO copywritinga u organizaciji HKD Napredak, Glavne podružnice Mostar.

Certifikate su polaznicima tečaja na prigodnoj svečanosti uručili Marko Suton, voditelj tečaja i Miroslav Landeka, predsjednik HKD Napredak Glavna podružnica Mostar.

Ovaj specijalizirani tečaj copywritinga bio je namijenjen polaznicima koji su uspješno završili osnovni tečaj copywritinga kojeg je HKD Napredak, GP Mostar, organizirao već šest puta. Voditelj tečaja bio je Marko Suton, diplomirani novinar i profesionalni SEO copywriter, koji je kroz pet susreta polaznike upoznao s procesima kreiranja sadržaja po načelima SEO copywritinga.
SEO je, inače, optimizacija web stranica za tražilice, a važan aspekt te optimizacije je SEO copywriting, tj. pisanje tekstualnog sadržaja po unaprijed istraženim i odabranim ključnim riječima.

Tijekom pet susreta polaznici su se upoznali sa samim SEO-om, zatim s tehnikama istraživanja ključnih riječi, pravilima pisanja SEO sadržaja, kao i s određenim SEO copywriting trikovima.

O samom tečaju kao i o predavaču polaznici ne kriju oduševljenje.

Helena - Jelena Čuvalo: „Ovaj SEO Copywriting ciklus sam čekala strpljivo (uz blage nagovore Marka s vremena na vrijeme) i svaka minuta mi se isplatila definitivno. Od Markovog profesionalnog pristupa pa sve do nesebičnog dijeljenja informacija i odgovaranja na pitanja na sve teme iz SEO svijeta. 

Tečaj je za sve one što tek ulaze u svijet SEO, za sve što su negdje junior na medior poziciji, ali i za nas što se još nismo specijalizirali isključivo za SEO ali koristimo ga s vremena na vrijeme i bitno nam je da budemo u tijeku sa svim novitetima, alatima i tehnikama koje podrazumijeva SEO. Ono što Marko daje tijekom predavanja definitivno ne možete dobiti u nekim online verzijama tečaja, jer s njim uživo imate priliku pričati o njegovim iskustvima i čak riješiti nešto ako vas muči i što nije dio programa tečaja.
Imati Marka na svojoj listi mentora i savjetnika nije uopće loša stvar. I zahvalna sam mu na svakom gramu znanja i vremena što je posvetio mojim "opširnim" pitanjima“.

Ivo Martinović: „Doista mi se svidio tečaj Copywritinga, pa zatim SEO Copywriting koji je predavao Marko Suton, posebno zbog toga što sam mjesecima čitao dosta teorije, a falilo mi je prakse.

Ovaj tečaj HKD Napretka kod Marka Sutona je super osmišljen za svakoga tko voli zasukati rukave i baciti se na posao, jer svako predavanje je donosilo i novu zadaću poslije predavanja, što je baš nešto zbog čega sam i oduševljen, i nešto što sam zapravo tražio.

Marko je u velikom stilu i manirima prenosio svoje znanje iz predavanja u predavanje, nije se nimalo štedio i uvijek mu je bilo drago da svoje znanje može prenijeti na jednostavan, pristupačan i prijateljski način. Zato Marko hvala ti velika, ovo je bilo jedno odlično iskustvo tijekom kojeg sam dosta toga naučio“.

Ana Bakula: „Nakon završenog tečaja Copywritinga koji me zaintrigirao, odlučila sam da želim krenuti i korak dalje te sam upisala
"Specijalistički tečaj SEO Copyritinga" pod vodstvom Marka Sutona. 

Kroz ovaj vid izlaganja, količinu prenesenog znanja i informacija Marko zaslužuje samo riječi hvale. Detaljno, jasno i nesebično svakoga od nas uveo je u svijet SEO-a, otkrio nam trikove i tajne možda nesvjesno stvarajući sebi konkurenciju. Šalu na stranu, od srca sam zahvalna na ukazanoj prilici, vremenu kojeg nam je posvetio i znanju koje ću definitivno iskoristiti“!

Uz riječi zahvale voditelju tečaja, kao i  Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače i Narodnoj knjižnici HNŽ-e, o Napretkovim tečajevima copywritinga predsjednik HKD Napredak Miroslav Landeka kazao je kako je tečaj copywritinga postao je svojevrsni zaštitni znak Napretka, kojeg je do sada uspješno prošlo više od stotinu polaznika, a s ovim specijaliziranim tečajem, koji se bavi SEO copywritingom, priča o copywritingu podignuta na još višu razinu.

-Drago mi je da su polaznici zadovoljni tečajem i da su iz njega izvukli nešto korisno. Moram reći da sam izuzetno ponosan na njih jer su, unatoč svim svojim obavezama u privatnom i obiteljskom životu, pokazali interes i volju da prisustvuju predavanjima i da napišu zadaću u vidu SEO bloga. – rekao je Marko Suton, voditelj tečaja SEO copywriting i član HKD Napredak, GP Mostar.

Osnovni tečaj copywritinga kao i SEO tečaj copywritinga u organizaciji HKD Napredak, GP Mostar bit će organizirani i ubuduće, a o točnom terminu sedmog ciklusa osnovnog tečaja copywritinga javnost će biti blagovremeno informirana.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?