sastanak

Zamjenik direktora Granične policije BiH razgovarao s predstavnicima Njemačke

30.05.2017.
u 16:55

Zamjenik direktora Granične policije Bosne i Hercegovine Zijad Šrabović danas se susreo s rukovoditeljem Odjeljenja za kontrolu naoružanja Ministarstva vanjskih poslova Savezne Republike Njemačke Marcusom Bleinrotheom, vojnim atašeom u Ambasadi Njemačke u BiH Martinom Herrmannom i asistentom oficira za vezu u Veleposlanstvu Njemačke Edinom Bojićem.

Na sastanku se razgovaralo o mogućim projektima za zaustavljanje ilegalne proliferacije oružja, s naglaskom na kontrolu na graničnim prijelazima. Također, sugovornici su razmijenili mišljenja i o drugim projektima koji se odnose na sprječavanje širenja nezakonitog naoružanja.

Zamjenik Srabović zahvalio je na nesebičnoj pomoći Vlade Njemačke u razvoju ove policijske agencije i istaknuo značaj daljnjeg unapređenja suradnje kako bi se očuvalo sigurno okruženje u BiH i regiji, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije