Slišković u Međugorju

“Zadovoljan sam učinkom, želimo bolju realizaciju”

baka
Stojan Lasić
01.09.2017.
u 08:00

U prvenstvenoj stanci Zrinjski je odrađivao mini pripreme na Sportskom centru u Međugorju. Blaž Baka Slišković na trenizima nije imao na raspolaganju gotovo sve igrače. Nedostaju reprezentativaci Pirić i Ćavar, te Barić koji je odsutan zbog obiteljskih razloga. Nogometaši muslimanske vjeroispovijesti će u petak zbog Bajrama imati slobodan dan.

Trener HŠK Zrinjski Blaž Baka odmah je po dolasku u Međugorje u predvečerje s igračima zadao jak ritam. Radilo se viteški, a Baka je po završetku treninga uobičajeno ljubazno i susretljivo odgovorio na sve što nas je zanimalo.

- U Međugorju ćemo ostati do nedjelje poslije podne. U ovih pet dana napravit ćemo niz treninga i odigrati dvije utakmice u petak i nedjelju na turniru u Vinjanima. Na turniru će nastupiti kombinirani sastavi i svi igrači će imati priliku igrati po 90 minuta. Nakon mini priprema vraćamo u Mostar, gdje ćemo cijeli tjedan raditi kako bismo se što bolje spremili za Čelik.

Na čemu ćete raditi na treninzima u Međugorju?

- Radit ćemo uglavnom na poboljšanju brzine protoka lopte. Na tome već i cijelo ovo vrijeme radimo. Pokušat ćemo još više pojednostaviti igru, svesti je, ako je to moguće, na minimalan broj dodira lopte. Pokušat ćemo igrati što brže i jednostavnije i, naravno, pokušati napraviti koji individualni trening, pogotovu s napadačima, gdje ćemo malo više pozornost posvetiti realizaciji, koja u zadnje vrijeme nije baš najbolja. Stvaramo dosta prilika, ali realizacija, u odnosu na ono što stvorimo, nije baš na nekoj visokoj razini...

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?