PIRAMIDA SHOPPING CENTAR

ZADNJA RAZMJENA Pokloni, prodaj, kupi korišteni udžbenik

29.08.2017.
u 15:30

Shopping centru Piramida,zbog izuzetnog interesa učenika i njihovih roditelja, organizira akciju prodaje i zamjene korištenih školskih udžbenika za osnovne škole.

Razmjena korištenih udžbenika vršit će se na drugom katu shopping centra Piramida 29. kolovoza i 30. kolovoza 2017. god. u vremenu od 10 do 19 sati.

Trgovina Sport Vison Outlet samo za ovu prigodu odobrila je popust od 10 % na cjelokupan asortiman, te 30-70% popusta na određeni asortiman, a svoj doprinos u ublažavanju udara na kućni proračun povodom početka nove školske godine dala je i knjižara Osvit sa popustom od 10% na cjelokupan asortiman, a 30 % popusta na određene školske ruksake. 

U sklopu i za vrijeme trajanja Razmjene školskih udžbenika po prvi put organizira se RAZMJENA IGRAČAKA. Cilj je provesti razmjenu igračaka između djece kojima su njihove igračke dosadile pa bi iste željeli zamijeniti nekim novima.

U utorak, 29.8. i srijedu, 30.8. u prizemlju Piramida shopping centar možete BESPLATNO koristiti usluge facepaintinga od 11 do 13 sati.

 U srijedu 30.8. Shopping centar Piramida organizira  KREATIVNU RADIONICU za djecu do 6 godina koja će se održati s početkom u 13:30 sati. Broj mjesta je ograničen, a dva najkreativnija polaznika osvajaju poklon bon u vrijednosti od 40 & 30 KM od trgovine Sport Vision.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije