Vitez

Za svibanj sljedeće godine najavljena 1. studentska konferencija

02.12.2015.
u 07:00

Mogućnost sudjelovanja na 1. studentskoj konferenciji imaju i studenti drugih visokoškolskih ustanova

Fakulteti poslovne ekonomije kao i informacijskih tehnologija koji djeluju pri Sveučilištu "Vitez'" u Vitezu organizatori su 1. studentske konferencije "SKEI 2016". Konferencija će se održati 7. i 8. svibnja 2016. u Vitezu i ima međunarodni karakter.

Cilj konferencije je omogućiti razmjenu znanja i poslovnih iskustava sudionicima te gostima: studentima, profesorima, gospodarstvenicima, ustanovama. Kako naglašavaju organizatori, namjera je, prije svega, pružiti mogućnost studentima završnih godina studija, kao i diplomiranim studentima predstaviti svoja istraživanja, inovativna i primjenjiva rješenja iz šireg spektra oblast; menadžmenta i marketinga, poduzetništva, financija i računovodstva te poslovne informatike.

Naime, studenti fakulteta poslovne ekonomije i informacijskih tehnologija radeći na svojim završnim radovima istražuju, inoviraju te pružaju rješenja za određene poslovne situacije. Najavljena konferencija omogućit će im svoja dostignuća predstaviti i široj javnosti, kao i uspostaviti i proširiti poslovne mreže korisne za njihov daljnji profesionalni razvoj. Istraživanje može biti izazov koji neke studente usmjerava u pravcu razvoja akademske karijere, dok drugima pruža korisno iskustvo za rad u praksi.

Mogućnost sudjelovanja na 1. studentskoj konferenciji imaju i studenti drugih visokoškolskih ustanova, a koji, u skladu s ciljevima konferencije, žele na ovaj način prezentirati svoje završne radove. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?