Bariša Čolak
Povratak na članak

Za razliku od Bošnjaka i Srba, Hrvati iz BiH nisu bili predstavljeni na summitu u Beogradu

Čolak ističe da je izvorište svih nedaća hrvatskog naroda u političkom smislu neustavan Izborni zakon koji, unatoč tome što je osporen pred Ustavnim sudom BiH, Hrvatima ne jamči pravo na izbor legitimnih političkih predstavnika.

Komentari 3

BR
brodarevac
10:47 10.10.2019.

Predstavljana je država a ne narodi trilateral je između država a ne između tri naroda kad ćete to shvatiti. nažalost vi u zadnje vrijeme niste predstavljali državu u koju živite već Hrvatsku zato vas i nema ovo je Bosna i hercegovina. kad to shvatite neće biti problema sutra kad bi se birao jedan predsjednik opet bi Željko pobjedio zato što se bori za državu.

VL
Avatar Booyakasha
Booyakasha
18:49 10.10.2019.

Kad je lopov covic bio izabran po istom zakonu, onda je sve bilo u redu, ili......

VL
FI
fifmar
16:52 10.10.2019.

Željko je nelegitiman predstavnik hrvatskog naroda i točka, to je svima jasno, druga stvar je što mnogima odgovara politika preglasavanja ali onda treba to jasno reći i ne glumiti demokratsko silovanje- izbore. Po meni ni jedan političar u BiH nijee kompetentan voditi mirnodopsku politiku jer su svi osobno učestvovali u raznim zbivanjima i ne mogu se distancirati i racionalno donositi odluke, prema tome nema razlike u tome tko huška i vrijeđa , Komšić, Dodik ili drugi sve ih treba pribaviti i na vlast izabrati mlade, kvalitetne i nekorumpirane ljude koji će se boriti za budućnost a ne vraćati u prošlost kao dosadašnji političari, Komšić je tu najbolji primjer nikakav političar ne bi trebao biti.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.