ZH županija

Za prijevoz učenika Vlada izdvaja 800.000 KM

24.06.2016.
u 08:00

Vlada Zapadnohercegovačke županije sufinancirat će prijevoz učenika u ukupnom iznosu od 800.000 konvertibilnih maraka, s tim da će se plaćanje obaviti u tri obroka, i to: u lipnju prvi obrok, u kolovozu drugi te u listopadu 2016. godine treći obrok otplate navedenih sredstava.

Iznos sredstava koji će biti dodijeljen gradu i općinama određen je na temelju broja učenika osmih razreda osnovnih škola, tako da će Gradu Široki Brijeg biti dodijeljena sredstva u ukupnom iznosu od 251.601 konvertibilnu marku, Općini Ljubuški u iznosu od 216.949 KM, Općini Posušje 194.350 maraka te Općini Grude u iznosu od 137.100 konvertibilnih maraka.

Potpisivanje ugovora o dodjeli sredstava za sufinanciranje prijevoza učenika između Vlade Zapadnohercegovačke županije i gradonačelnika grada Široki Brijeg te načelnika općina Ljubuški, Grude i Posušje potpisan je jučer u zgradi Vlade Zapadnohercegovačke županije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije