Izbori u Bihaću

Za predsjednika GO HDZ BiH izabran Franjo Jurić

18.07.2015.
u 16:51

Odlukom Predsjedništva HDZ BiH od 13. 7. dosadašnjem OO HDZ BiH Bihać je promijenjen naziv u Gradska organizacija HDZ BiH Bihać

U Bihaću je održana izborna skupština Gradske organizacije HDZ BiH Bihać. Nazočilo je 30 izaslanika biranih iz temeljnih organizacija na području Bihaća. Odlukom Predsjedništva HDZ BiH od 13. srpnja dosadašnjem OO HDZ BiH Bihać promijenjen je naziv u Gradska organizacija HDZ BiH Bihać. Nakon izbora radnoga predsjedništva, usvajanja dnevnoga reda i poslovnika o radu izborne skupštine, izaslanici su izabrali i ostala radna tijela neophodna za rad izborne skupštine Gradske organizacije HDZ BiH Bihać. Izvješće o dosadašnjem radu stranke izaslanicima je podnio dosadašnji predsjednik OO HDZ BiH Bihać Franjo Jurić. Usvajanjem izvješća o radu pristupilo se izboru Gradskoga odbora HDZ BiH Bihać. Na prvoj utemeljiteljskoj sjednici GO za predsjednika je izabran Franjo Jurić. - Izabrali smo novi Gradski odbor na madat od četiri godine. HDZ BiH će i dalje u Bihaću nastaviti s konstruktivnom politikom zajedno s ostalim političkim strankama u cilju dobrobiti Bihaća, istaknuo je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?