MILAN BANDIĆ:

Za mene je ova kampanja bila ubod komarca

milan bandić
22.05.2017.
u 08:38

Bandić se u pet minuta prije ponoći pojavio u svom stožeru, gdje je dočekan pljeskom okupljenih simpatizera.

"Želim zahvaliti sugrađanima, mojim dragim Zagrepčankama i Zagrepčanima na povjerenju. Stranka rada i solidarnoisti je zajedno s koalicijskim partnerima relativni pobjuednik na sve 4 razine izbora u Zagrebu. To je ono što nam je bio cilj.

Drugo - želim čestitati svima koji su prešli prag na svoim razinama. Želim čestitati i pozvati na suradnju u Gradskoj skupštini. Osobno ću moliti i sve uložiti da napravimo veliku koaliciju u Gradskoj skupštini, jer Zagreb to zaslužuje. Gradonačelnik koji je u finalu za 6 mandat to zaslužuje. Nećete me krivo shvatiti, ali čovjek koji 17 godina obnaša ovu funkciju treba donositi odluke.

Četvrto i izuzetno bitno po meni, čestitam i mojoj protukandidatkinji i želim joj puno uspjeha. Peto, vidimo se ujutro u 7 sati, otvaram nogometno igralite u Maksimuru, ništa se promijenilo. Zagrepčani nisu nikad bili bedaci i ne nasjedaju. Prepoznali su ljude koji kontinurano služe građanima i ono što se htjelo napraviti, a to je da se Bandića isporuči na klanje i da se ljude uvjere da su Zagrepčani zasićeni Bandićem, to nije točno, moji protukandidati su bili zasićeni Bandićem, a ne građani. Za mene je ova kampanja bila ubod komarca.

Ispričavam se što ste čekali, ali nisam mogao doći pred vas a da ne mogu reći kakav je rezultat. Nisam htio doći ovdje nespreman da ne znam kakvi su rezultati. Rekli smo da želimo biti relativni pobjednici, ali sada to možemo i reći na osnovu 98% posto obrađenih mjesta u Zagrebu, sada mogu reći da smo pobjednici. Sretan sam jer ćemo u skupštini napraviti veliku koaliciju", rekao je Bandić u svom pobjedničkom govoru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije