Index.hr pokrenuo akciju

Za lakše odrastanje malene Gabrijele dosad uplaćeno gotovo milijun kuna

storyeditor/2022-11-02/gabi.png
03.11.2022.
u 16:10

Index.hr pokrenuo je 24. listopada akciju "Index želja: Budimo sad svi Gabrijelina obitelj" kako bi se pomoglo 3-godišnjoj Gabrijeli Krstić, koja je 24. rujna u teškoj prometnoj nesreći kod Mostara izgubila roditelje i 9-godišnjeg brata, i olakšalo odrastanje pri ulasku u samostalni život nakon punoljetnosti. Prema podacima od 31. listopada, za Gabrijelu je uplaćeno 885.015,35 kuna i 5219,09 eura, odnosno oko 924.000 kuna (oko 231.000 maraka, nap, a.). Dosad je doniralo 4214 osoba. Najviša pojedinačna donacija bila je 50.000 kuna.

- Devetsto tisuća kuna zvuči puno i dosad prikupljeni iznos svakako će Gabrijeli olakšati djetinjstvo, no nije dosta. Gabrijela ima bake i djedove koji je vole, ali oni sami ne mogu biti jamstvo bezbrižnog odrastanja, kvalitetnog obrazovanja i samostalnog iskoraka u život nakon punoljetnosti. Zato smo, u dogovoru s Gabrijelinim bakama i djedovima, zamislili ulaganje većeg dijela novca u investicijski fond kako bi mu tijekom idućih 15 godina vrijednost rasla dovoljno da si Gabrijela tada uplati odličan studij po svojoj želji ili uloži novac u ono u što će željeti - navode, među ostalim, na index.hr.

Podsjetimo, malena je Gabrijela u teškoj prometnoj nesreći ostala bez majke Marijane, oca Borisa i brata Roberta dok su se obiteljskim autom vraćali doma s izleta. Zadobila je za život opasne ozljede, no liječnici u SKB-u Mostar su je spasili. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije